Plavi orkestar u Spaladiumu, ulaznice u prodaji od ponedjeljka!

Plavi orkestar - jedan od najpopularnijih glazbenih sastava regije i istinska koncertna atrakcija u sklopu turneje Everblue dolazi u Split, u Spaladium Areni će 12. listopada 2018. održati koncert. Napokon! Prošlo je više od 30 godina da ovaj iznimno popularan bend nije nastupio u Splitu!!! Kultni bend je na ovoj Everblue turneji rasprodao sve dvorane gdje je nastupao između ostalog prošlog prosinca raspametio je publiku u ljubljanskoj areni Stožice i zagrebački Dom sportova. Ulaznice za splitski koncert bit će puštene u ponedjeljak 16. srpnja 2018. u sustavu Adriaticket po cijeni od 110 kuna za parter i 140 za tribine. Ali, povodom proslave ulaska Hrvatske u finale SP organizatori, Arena i bend su odlućili nagraditi fanove benda jeftinijim ulaznicama: tako da će iste moći nabaviti po cijeni 90 i 120 kn svi oni koji se prijave na facebook stranicu Spaladium arene na kojoj će biti sve informacije vezane uz koncert...

- Bilo je krajnje vrijeme da dođemo u Split, predugo nismo ovdje svirali i stoga je jasno da nam je baš drago da napokon dolazimo u Spaladium Arenu - kažu uglas članovi Plavog orkestra.

Kroz plodove proteklog rada Plavci i dalje uživaju neupitnu popularnost, a nizom hitova, poput “Od rođendana do rođendana”, “Suada”, “Bolje biti pijan nego star”, “Ako su to samo bile laži”, “Sava tiho teče”, “Goodbye Teens”, “Kaja”, “Odlazim” i mnogih drugih, osigurali su da se fenomen kultne skupine, koja je već doživjela nekoliko glazbenih vrhunaca, nastavi i danas.Kritičari smatraju da je bend jedan od najvećih kulturnih fenomena osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, i danas blizak starijim i mlađim generacijama.Plavci su do sada izdali 7 albuma koji su prodani u ukupnoj nakladi od preko 5 milijuna primjeraka, a svijet su obišli već nekoliko puta uz više od 4500 održanih koncerata.