Počeo šibenski/dalmatinski Terraneo!

Nakon jučerašnjeg otvaranja festivalskog kampa, danas u 18.30 sati započelo je drugo izdanje festivala Terraneo. U četiri festivalska dana nastupit će više od 120 izvođača iz svijeta i regije – riječ je je o spoju glazbenih veterana koji su ostavili dubok trag na sceni, kao i najkreativnijih i najprogresivnijih aktualnih izvođača nove svjetske scene. Spomenuti izvođači nastupit će na čak sedam festivalskih pozornica: na Terri, Aqui i Aeru, hangarima Red Bull Music Academy, Muzika.HangaRu, Bonbon kupoli te pozornici Akustika.

Festivalski program započinje svaki dan u 18.30 sati na pozornici Aqua i završavaju u ranim jutarnjim satima na pozornici Aero. Prvi dan festivala očekuju vas mnogobrojni nastupi: Thievery Corporation, DJ set Groove Armade, Friendly Fires , The Ting Tings, The Notwist, Anna Calvi samo su neki od njih. Regiju će pak predstaviti Gatuzo, Ola Horhe, Kimiko, Goribor, ABOP i mnogi drugi.
 
Festivalska lokacija otvara se u 18 sati za sve posjetitelje. Festivalske blagajne rade od 10 ujutro. Cijena festivalske ulaznice na ulazu u festival iznosi 490 kuna, a cijena dnevnih ulaznica 250 kuna.

Festival Terraneo se održava u bivšoj vojani Bribirski knezovi nedaleko od centra Šibenika, koja se za vrijeme trajanja festivala pretvara u mali grad s atmosferom Woodstocka! Lociran u srcu Dalmacije i s datumom održavanja početkom kolovoza, Terraneo je savršena destinacija za sve posjetitelje željne zabave.

 

Kako je bilo na otvorenju pogledajte u velikoj fotogaleriji.