Prvo regionalno eSports natjecanje u Splitu

Klub mladih Split, Student Times i Microsoft Innovation Center Split u suradnji s FESB-om organiziraju prvi LAN Battle for Split, gaming turnir u najpopularnijim eSports igrama, Counter-Strike:GO i League of Legends-EUNE!

Dvodnevno natjecanje održat će se u prostorijama Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu u periodu od 20. do 21. svibnja 2017., gdje će se 12 timova boriti za glavne nagrade. Turnir će se odvijati u posebno opremljenom prostoru s 10 računala (timovi od 5 osoba), monitorom za live stream i gledalištem, kako bi svi zainteresirani mogli uživo pratiti tijek natjecanja. Za pobjednike će biti osigurane i prigodne nagrade.

Registrirajte svoj team na www.battleforsplit.com

Osim spomenutih, zainteresirani će moći igrati i ostale eSports popularne igre (Overwatch, Rocket League, Hearthstone, Dota II, CS:GO i League of Legends) u LAN party zoni. Riječ je o posebnom, casual dijelu događaja, gdje će svi zainteresirani cjelodnevno imati priliku družiti se i gejmati u opuštenoj atmosferi. Party zona će biti opremljena pićem, hranom i računalima.

Svoju BESPLATNU ulaznicu preuzmite na https://www.eventbrite.com/e/lan-battle4split-tickets-33782459245