The Prodigy dolazi na Terraneo 2013

Na pressici održanoj danas u Zagrebu, Terraneo 2013 objavio je drugi dio lineupa, a najzanimljivije ime na popisu zasigurno je The Prodigy - jedno od najznačajnijih imena u povijesti elektronske plesne glazbe.

Osim The Prodigya, dosadašnjem lineupu Terranea 2013. pridružili su se Dubioza kolektiv, američki indie rock bend iz Clevelanda - Cloud Nothings, kultni srpski underground sastav Darkwood Dub te dva domaća izvođača - rap-punk duo Krankšvester i riječki americana bend My Buddy Moose.

Jedna od glavnih novosti ovogodišnjeg Terranea jest Terraneo beach  koja će se nalaziti u području bivše vojarne Minerska, u kanalu sv. Ante, na samom morskom ulazu u Šibenik, u sklopu koje će postojati ugostiteljski objekt te pozornica s cjelodnevnim DJ programom.

Od srijede, 15. svibnja kreće i prodaja novih paket ulaznica po cijeni od 399 kuna koji vrijedi do iduće objave izvođača, 6. lipnja. U prodaju također kreću i ulaznice za kamp, po cijeni od 200 kuna. Cijena kamp ulaznica ostaje ista do početka festivala.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima EVENTIMA ili putem weba.