Traži se karta više za "Audiciju!"

Prije nešto više od mjesec dana najavljeno je ponovno okupljanje glumačke ekipe koja će predstaviti kultnu predstavu „Audicija“.

Reakcije su i više nego zadovoljavajuće, a to dokazuje i rasprodana predstava u Sarajevu kao i još dva dodana datuma.

Ova fantastično uigrana glumačka postava je ugodno iznenađena i veseli ih što je publika prihvatila ideju i što je odaziv ogroman. U dvorani Mirza Delibašić, gdje će 5. listopada biti održana svjetska premijera projekta "Audicija 2017", najavljeno je da će "Audicija" u Sarajevu biti igrana i treću noć.

- „Veoma nam je drago da je premijera u Sarajevu rasprodana mjesec dana prije izvođenja. Ne znam da je nekom pošlo za rukom da proda cijelu Skenderiju toliko ranije." - rekao je producent Adnan Mundžić.

Osim što je rasprodana i druga večer, zbog velikog interesa "Audicija" će igrati i treću večer, 8. listopada. Emir Hadžihafizbegović je istaknuo kako su svi sretni i uzbuđeni zbog ponovnog igranja "Audicije", ali da ovakav interes nije očekivao. "Nisam vjerovao da će toliko ljudi htjeti ponovo gledati 'Audiciju'. Najdragocjenija stvar je jedna heterogena i polivalentna struktura publike. Ponovo imamo studente, đake, penzionere, sportiste, od 7 do 77 godina iz svih dijelova bivše Jugoslavije. Iako igramo i u Splitu, doći će i Dino Rađa, naše kolege iz Beograda i Zagreba, naša reprezentacija..." .

U Sarajevu je na konferenciji za medije najavljeno kako je za produkciju "Audicije" zaslužna ekipa iz Hrvatske i da će u dvorani biti postavljeno više od 100 kvadrata led ekrana, tako da će svi posjetitelji imati jednak doživljaj gledanja.

Svoju priliku imat će i hrvatska publika i to u Zagrebu, 28.listopada u Lisinskom, nakon čega se turneja nastavlja u Rijeci 03. studenog, Osijeku 04.studenog, te u Splitu 11.studenog.

 

Ovu kultnu predstavu nikako ne želite propustiti u jednom od gradova Lijepe naše, a svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme na ulaznice.hr ili na www.ticketshop.hr