U nedjelju 9. Ples s anđelima

9. po redu Ples s anđelima, jedinstveni srceuključivački disco party za sve osobe s posebnim potrebama održati će se nedjelju, 7. veljače od 17 do 20 sati u klubu Vanilla na Poljudu.

Ovaj inkluzijski party započeo je  2008. godine i već prve godine dobio nagradu za najbolji volonterski projekt naše Županije.

Postao je tradicionalna godišnja svetkovina svih osoba s posebnim potrebama u našem podneblju te ga se s nestrpljenjem čeka i za njega priprema.

Svake godine okupi se između 700 i 900 osoba s posebnim potrebama ali i brojnih sugrađana, volontera, ljudi koji su ovaj projekt prihvatili kao svoju feštu ljubavi jer se redovito odvija u doba Valentinova.

No, posljednje tri godine Ples s anđelima odvija se i pod maskama što je doprinijelo brisanju svih razlika! Posebno smo ponosni što smo od prošle godine redovni dio programa Splitskog krnjevala.

Ovogodišnji Ples s anđelima održat će se u organizaciji Skautskog kluba Marjan te pod sponzorstvom Splitske banke - Societe Generale Group u klubu Vanilla ​u Poljudu koji besplatno ustupa prostor i konobare koji volontiraju za ovu prigodu. Uz d.j. Chibija i gosta iznenađenja (poznatog splitskog pjevača) isplesat će se korisnici ustanova Juraj Bonači, njihove Dislocirane jedinice Firule, centra u Makarskoj i Sinju, predstavnici Centra u Vrlici, članovi udruga Srce, Lastavice, Zvono, Anđeli, Sindrom down,... a neki od njih pripremili su i točke s kojima će se predstaviti okupljenima.