Željko Pervan s novom stand up komedijom „Izlazak iz ormara“ nastupa u Domu HV Lora

Nakon dvije godine i dvije rasprodane predstave najpopularniji hrvatski komičar Željko Pervan dolazi u Split, u Dom HV Lora u četvrtak  7.10. s početkom u 20.00, s novom stand up komedijom „Izlazak iz ormara“.

„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“  najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

 Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, za Rijeku uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

Valja napomenuti da je početkom svibnja nakon nekoliko godina pauziranja opet krenup njegov

„Pervanom dnevnik“ na Z1 a gledatelji ga mogu gledati putem Max TV i ostali providera a ima i veliku gledanost na youtubu. Kao i novu emisiju „Kolumnistički manifest“ na istoj Televiziji i platformama.

Prodaja ulaznica: : 70 kn Dancing Bear (ul.Dioklecijanova 6), Exclusive Change Mall of Split 1, 2, 3,

(ul. Josipa Jovića 93 i 95), Exclusive Change - mjenjačnica ST CCO I i II  Kat (Vukovarska ul. 207),

Exclusive Change- mjenjačnica,  Kaufland i Tisak Media Split – CCO

www.eventim.hr

 

Za kupnju ulaznica nisu potrebne Covid potvrde, jer se raspored sjedenja prilagodio epidemiološkim mjerama.