Željko Pervan sa stand up showom "Na hladnom betonu" stiže u Split

Poslije dugo vremena u Splitu (Dom HV Lora), svoj novi stand up show pod naslovom ''Na hladnom betonu'', predstaviti će Željko Pervan, i to u subotu, 07. travnja 2018. u 20 sati. Ulaznice u pretprodaji po 70 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima Tisak medije, Atlasa, Dancing Beara, Croatia Recordsa i na svim ostalim prodajnim mjestima sustava Croatia ticketsa i Ticketshopa, te preko interneta na www.ticketshop.hr i www.croatia-tickets.com, te u Lori na kiosku od 15 do 19 sati. Blagajna se otvara i sat vremena prije početka programa.

Najpoznatiji hrvatski komičar i stand up majstor Željko Pervan, odlučio se na promjene u svom programu, te izlazi sa svojim novim stand up showom naziva ''Na hladnom betonu''. Željko je u njemu opisao sav svoj život, od rođenja do današnjih dana na svoj specifičan sarkastično - satirični način.

Željko Pervan se do sada bavio aktualnim političkim temama koje muče naše stanovnike, a sada se u maniri najbolje satire, pozabavio svojim rođenjem, prvim ljubavima, brakom i životu u njemu, ali poznavajući njega nije isključena ni improvizacija sa šalama o političarima i svakodnevnici.

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. Dobitnike ćemo obavijestiti u srijedu  5.4.2018. u 12 h na e-mail.

Nagradno pitanje glasi: Koju je nagradu Pervan osvojio 2006. godine?