Gledaš vijesti iz kategorije: GaSTro kantun

Druge nedjelje Gastroadventa chef Zirojević otkrio što se sve može napraviti od pršuta

Drugu svijeću...

Drugu svijeću...

Blagdani splitskih restorana

Blagdani splitskih restorana...

Blagdani splitskih restorana...

Važnost pršuta u mediteranskoj prehrani istaknuta paljenjem prve gastroadventske svijeće

Autorica Gastroadventa...

Autorica Gastroadventa...

Vrhunski chefovi Sandra & Dane postali su dio Allora tima

Ovaj vrhunski kulinarski tandem...

Ovaj vrhunski kulinarski tandem...

Prvi ZINFEST održava se od 11. do 13. studenog u Kaštelima

U restoranu Spinnaker...

U restoranu Spinnaker...

Martinje na dalmatinski u vinarijama Šibensko-kninske županije

Nakon uspješne berbe...

Nakon uspješne berbe...

Split je uživao u druženju i p rezentacijama Wine EnoGASTRO Vip Eventa

Ove godine, novitet je bio i Cooking show...

Ove godine, novitet je bio i Cooking show...

Splitski chefovi kuhaju 7 dana za Banovinu

U suradnji sa zakladom...

U suradnji sa zakladom...

Ovo je 100 najboljih jela na svijetu. Dalmacija pri vrhu svijeta

TasteAtlas sadrži bazu od više od...

TasteAtlas sadrži bazu od više od...

METRO dodijelio Michelinova priznanja splitskim restoranima

METRO je dugogodišnji partner Michelin vodiča...

METRO je dugogodišnji partner Michelin vodiča...

Zašto Split nema restoran s Michelinovom zvjezdicom?

Grad koji se približava brojci od milijun turista godišnje, što je garancija da bi restoran koji priželjkuju Michelinovu zvjezdicu zasigurno imao posla, gastronomski ozbiljno zaostaje.

Grad koji se približava brojci od milijun turista godišnje, što je garancija da bi restoran koji priželjkuju Michelinovu zvjezdicu zasigurno imao posla, gastronomski ozbiljno zaostaje.

Ne propustite ovog vikenda Gljivarijadu u Sinju

Prirodoljupci iz Gljivarske udruge...

Prirodoljupci iz Gljivarske udruge...

Food Truck na čelu s etabliranim chefom predstavit će domaće street food specijalitete u Splitu

Etablirani chef Marin Medak...

Etablirani chef Marin Medak...

Otočki restorani Marka Gajskog i Vjeke Bašića među restoranskom elitom

U zadarsku Fošu jučer su se jutrom 'nasukali' hrvatski predstavnici udruženja Jeunes restaurateurs d´Europe (JRE), chefovi čiji restorani su dio europske obitelji koja broji preko 360 članova iz 16 zemalja kako bi u svoje birano društvo primili dva nova vrijedna dalmatinska gastronomska odredišta.

U zadarsku Fošu jučer su se jutrom 'nasukali' hrvatski predstavnici udruženja Jeunes restaurateurs d´Europe (JRE), chefovi čiji restorani su dio europske obitelji koja broji preko 360 članova iz 16 zemalja kako bi u svoje birano društvo primili dva nova vrijedna dalmatinska gastronomska odredišta.

Prvi festival "Vino Dalmacije" u Kampusu

U skladu s rastućim trendom promocije hrvatske gastronomije i vinarstva, Dalmacija dobiva još jednu manifestaciju, vrlo važnu za budućnost dalmatinske vinske i ugostiteljske scene....

U skladu s rastućim trendom promocije hrvatske gastronomije i vinarstva, Dalmacija dobiva još jednu manifestaciju, vrlo važnu za budućnost dalmatinske vinske i ugostiteljske scene....