Gledaš vijesti iz kategorije: GaSTro kantun

Tjedan restorana: evo gdje do subote jesti za 100 kuna!

Akcija je moguća u restoranima hotela "Radisson Blu Resort", "Le Meridien Lav" i "Park", te dva restorana u centru "De Belly" u prizemlju hostela Goli i Bosi, te susjedne joj "Bote".

Akcija je moguća u restoranima hotela "Radisson Blu Resort", "Le Meridien Lav" i "Park", te dva restorana u centru "De Belly" u prizemlju hostela Goli i Bosi, te susjedne joj "Bote".

Evo kako će izgledati restoran u Zlatnim vratima

Restoran imena 'O'zlata' će uz hranu nuditi i raznovrstan kulturni program tematski naslonjen na ustanovu u kojoj se nalazi, a radit će tijekom cijele godine.

Restoran imena 'O'zlata' će uz hranu nuditi i raznovrstan kulturni program tematski naslonjen na ustanovu u kojoj se nalazi, a radit će tijekom cijele godine.

Kušajte najbolja hrvatska vina ovog vikenda u Parka

Na centralnom festivalu vina i hrane u Dalmaciji svoje najbolje butelje prezentirati će najpoznatiji domaći vinari, održat će se brojne radionice...

Na centralnom festivalu vina i hrane u Dalmaciji svoje najbolje butelje prezentirati će najpoznatiji domaći vinari, održat će se brojne radionice...

Evo što je pripremila vrijedna ekipa Dalmacija Wine Expo-a

Posebnost ovogodišnjeg Dalmacija Wine Expo-a i razlog zašto je došetao do vas, njegova je usmjerenost prema građanstvu i posjetiteljima.

Posebnost ovogodišnjeg Dalmacija Wine Expo-a i razlog zašto je došetao do vas, njegova je usmjerenost prema građanstvu i posjetiteljima.

Chef Katić vodi 'Otok' na otoku Braču

Dio povrća nabavljamo od lokalnih OPG-ova, a začinsko bilje i cherry rajčice uspijevaju u našem malom vrtu na terasi restorana, dok maslinovo ulje proizvodimo iz maslina zasađenih...

Dio povrća nabavljamo od lokalnih OPG-ova, a začinsko bilje i cherry rajčice uspijevaju u našem malom vrtu na terasi restorana, dok maslinovo ulje proizvodimo iz maslina zasađenih...

Makedonac Nikola Mishkovski slavio na 'Biseru mora'

Posebnost ovogodišnje manifestacije bilo je martatonsko kuhanje od 36 sati u komadu, a interes sudionika i posjetitelja i tijekom noći je održavan brojnim degustacijama i promocijama.

Posebnost ovogodišnje manifestacije bilo je martatonsko kuhanje od 36 sati u komadu, a interes sudionika i posjetitelja i tijekom noći je održavan brojnim degustacijama i promocijama.

Na međunarodni kulinarski festival Biser mora stiže 200 kuhara

Tijekom četiri dana festivala sudionike i goste očekuje bogati program, a osim natjecanja kuhara, kulinarskih radionica, gastro izložbe te tematskih večera organiziraju se i izleti po Braču.

Tijekom četiri dana festivala sudionike i goste očekuje bogati program, a osim natjecanja kuhara, kulinarskih radionica, gastro izložbe te tematskih večera organiziraju se i izleti po Braču.

Vinska škola Jelene Šimić Valentić ovog vikenda u Splitu

Vinska je škola zato odličan potez za sve one koji znaju cijeniti kulturu vina i koji žele svoje znanje podići na višu razinu, kako bi im to uživanje bilo potpuno.

Vinska je škola zato odličan potez za sve one koji znaju cijeniti kulturu vina i koji žele svoje znanje podići na višu razinu, kako bi im to uživanje bilo potpuno.

Posjetite 11. Sajam pršuta u Sinju

11. "Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem", održava se u Sinju 19.-20.ožujka, 2016.godine, u prostoru hotela Alkar.

11. "Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem", održava se u Sinju 19.-20.ožujka, 2016.godine, u prostoru hotela Alkar.

Loš odaziv splitskih ugostitelja na "Tjedan restorana"

Gostima se tijekom 10 dana u kvalitetnim restoranima nudi menu u tri slijeda za samo 100 kuna (i ako imate sreće, čašom vina ili aperitivom).

Gostima se tijekom 10 dana u kvalitetnim restoranima nudi menu u tri slijeda za samo 100 kuna (i ako imate sreće, čašom vina ili aperitivom).

Maturantica iz Splita u finalu METRO Junior Top Chefa

Pod budnim okom Nenada Kukurina koji je pratio kako maturanti barataju namirnicama i raspoređuju vrijeme, mladi kuhari morali su impresionirati žiri jelom od zadanih namirnica.

Pod budnim okom Nenada Kukurina koji je pratio kako maturanti barataju namirnicama i raspoređuju vrijeme, mladi kuhari morali su impresionirati žiri jelom od zadanih namirnica.

Večera o’ paprika

18.12. ove godine u restoranu Libar održat će se fešta u slavu ljutih paprika.

18.12. ove godine u restoranu Libar održat će se fešta u slavu ljutih paprika.

Tjedan dobre hrane u City Centeru one Split

Pripremite svoja nepca za nezaboravno gastro iskustvo!

Pripremite svoja nepca za nezaboravno gastro iskustvo!

LIVE Catering za dinamične fešte!

Odnedavno u Splitu postoji 'LIVE catering' profesionalna družina koja pored klasičnih catering usluga nudi i dinamični dio svakog eventa.

Odnedavno u Splitu postoji 'LIVE catering' profesionalna družina koja pored klasičnih catering usluga nudi i dinamični dio svakog eventa.

Gastronomska manifestacija 'Iz Solinskog lonca - što su jeli naši stari?'

U solinskoj Gašpinoj mlinici u subotu 5. rujna 2015.održat će se već tradicionalna peta gastronomska manifestacija.

U solinskoj Gašpinoj mlinici u subotu 5. rujna 2015.održat će se već tradicionalna peta gastronomska manifestacija.