Splitski chefovi kuhaju 7 dana za Banovinu

U suradnji sa zakladom Solidarna.hr splitski chefovi Braco Sanjin, Hrvoje Zirojević, Ivan Pažanin s kolegama Stjepan Vukadin, Soniboj Grgin, Kadena teamom i kuharima volonterima od utorka 05.01.2021. do 10.01.2021. ili do isteka zaliha kuhaju raznovrsna jela koja će svi naši dragi Splićanke i Splićani iz udobnosti vlastitog doma moći naručiti putem Wolt platforme za dostavu hrane, svakim danom od 12:00 pa do isteka dnevnih zaliha.

Na jelovniku za dostavu će se narednih dana pronaći razne tjestenine i rižota, kao i tradicionalna dalmatinska jela poput pašticade s njokima, te će cijena pojedinog jela iznositi 60,00 kn. Ovoj hvalevrijednoj akciji su se odazvali brojni mali i veliki lokalni poduzetnici, vlasnici OPG-a, mesari, ribari, pekari, kuhari iz cijele Hrvatske, proizvođači maslinovog ulja, začina, trgovački lanci i udruge, kao i vinari iz cijele Hrvatske zahvaljujući kojima nam se otvorila mogućnost da svakog kupca za naručena 4 jela možemo darivati s buteljom vina i poklonom iznenađenja.

Sva novčana sredstva prikupljena od ove akcije biti će  uplaćena na račun za krizna stanja Zaklade Solidarna.hr i fonda 5.5 s Petrinjom i SMŽ i zajedničkim dogovorom preusmjerena najpotrebitijim obiteljima za obnovu ili izgradnju doma. 

Naruči spizu na www.wolt.hr