U subotu na trogirskoj ribarnici predstavljanje programa Babarola

Najukusniji trogirski festival još jednom dolazi na ribarnicu ove subote, 4. svibnja, kao uvertira u nadolazeće desetodnevno izdanje festivala koje će se održati od 17. do 26. svibnja iza Kule Kamerlengo.

Trogirska ribarnica oživjet će na poseban način ove subote od 17 sati kada se ponovno sprema - Babarol Fish Market pop-up event!

Chef Robert Predrag Žmire oduševio je sve na prvom izdanju pripremivši 'palamidu na zeca', a što će kuhati ovog puta ostaje nam tek otkriti.

Tu su i slasni noodles 'na buzaru' bistro bara Corte i odlični Tunaholic burgeri sa svježom tunom - rastu vam zazubice? A tek slastice koje potpisuje pastry chefica Tea Mamut i njen O'š kolač i Paloma - hit piće o kojem su prošlog puta svi pričali.

'Sve su to razlozi zašto ove subote morate posjetiti trogirsku ribarnicu i uživati u odličnoj street food ponudi!', poručuju organizatori.

Sve je to uvertira u još jedan Babarol koji će se održati od 17. do 26. svibnja iza Kule Kamerlengo i koji donosi bogat program koji će biti predstavljen baš na ribarnici ove subote.

'Dođite, ulovite odlične zalogaje i kušajte odlične koktele te saznajte što se to kuha ovog svibnja u Trogiru, tko će svirati i tko će vas zabavljati. Ulaz je slobodan i svi ste pozvani!', zaključuju organizatori.