Večera ili koktel s pogledom na Split s 50 metara visine

Jedinstven događaj pod nazivom 'Dinner in the Sky' održat će se u Splitu od 16. do 24. kolovoza i to na mjestu nekada poznate splitske „Bašte Zvončac“. Mnogi Splićani, njihovi gosti i posjetitelji grada pod Marjanom moći će po prvi puta večerati 50 metara iznad zemlje promatrajući 1700 godina staru Dioklecijanovu palaču, novu Zapadnu obalu i ljepote splitskog akvatorija.

Može se birati između 5 ponuđenih paketa ovisno o tome koju vrstu menija želite i/ili koliko dugo želite uživati u zraku. Gosti će moći uživati u doručku, ručku, večeri, šampanjcu ili koktelu, a vrijeme koje će provesti 'na nebu' može trajati od 20 – 60 minuta ovisno o odabiru paketa.

Svakodnevno će se stol za 22 osobe podizati 16 puta, a započeti će već od 9:00 sati ujutro i završiti ponoćnim 'koktelom na nebu'. Tijekom večernjih događanja gostima će se pridružiti ‘chef’ kako bi ih osobno poslužio i predstavio jela koja će im servirati.

'Večeru na nebu' već su isprobali ljubitelji visina i dobre hrane diljem svijeta i to u Parizu, Tokiju, Dublinu, Barceloni, Dubaiju, Berlinu, Budimpešti, Las Vegasu, Zagrebu... Iz sigurnosnih razloga osobe mlađe od 18 godina mogu prisustvovati događaju samo u pratnji odrasle osobe, a gosti moraju biti visoki barem 150 cm.