11. Splitsku.tiramolu pronađite na humanitarnom buvljaku A DI SI TI?!

Tradicionalna humanitarna akcija udruge MoSt,  A DI SI TI?! održat će se u subotu,  10.12.2016. godine na Trgu Gaje Bulata, ispred HNK-a Split s početkom u 9:00 sati.

Već punih  šesnaest godina  cilj akcije A di si ti ?! je senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva u Splitu, promocija solidarnosti i volonterstva,  te prikupljanje pomoći za  korisnice i korisnike  programa Skrbi i brige za beskućnice/ke udruge MoSt.

Ove godine u pripremi, te na samoj akciji sudjeluje 69 različitih organizacija, institucija, škola, stranaka, poduzetnika, udruga, ugostiteljskih objekata i pojedinaca. Na samoj akciji očekujemo više od 400 volontera na 36 štandova!

Udruga za promociju kulture mladih Splitski portal treću godinu zaredom sudjeluje na buvljaku s izložbom Splitska.tiramola. U subotu ćete ispred HNK Split  moći kupiti fotografije 11. splitske.tiramole po cijeni od 30 kn (90fotografija od 55 autora), a sav prikupljeni iznos donira se udruzi MoST. Također će se u prodaji naći i fotografije s "male.tiramole" po cijeni od 10 kn. Vidmo se ujutro u 9 h!