Brač Film Festival: Filmovi Stela, Jazavac pred sudom i Lihvar premijerno u Supetru

Ovogodišnje izdanje festivala na otok po prvi put donosi čak tri hrvatske premijere, što znači da će svi posjetitelji imati priliku premjerno pogledati srpski krimić Lihvar te australsku dramu Jazavac pred sudom.  Još jedna premijera je i film za djecu, makedonskog redatelja Stojana Vujičića, Stela. Uz spomenute filmove, na repetroaru su i dvije drame, Influencerica, film izabran za službenu selekciju Cannesa,  i Oaza koja je dobila dvije nagrade za najbolji film, na Zagreb Film Festivalu te u Veneciji.

Uz spomenuti glavni program, u sklopu festivala prikazivat će se i kratkometražni filmovi. Kratkometražni program donosi četiri dramska naslova, studentske filmove U šumi, Ne kao ti, Izgubljeni dani i Netko treći koji će biti prikazani prije projekcije dugometražnih filmova u Ljetnom kinu Supetar.

Najmlađu publiku ove godine , uz premjeru Stela, čekaju i obiteljski filmovi Sune za sve, Spaceboy te Moj brat lovi dinosaure.

Sav program bit će na otvorenom uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, a broj mjesta u ona kina bit će ograničen.

Svi zainteresirani još uvijek mogu rezervirati ulaznice preko službene web stranice https://bracfilmfestival.hr/  ili ih kupiti na info pultu festivala na Supetarskoj rivi od 10 do 14 sati, te od 16 do 23 sata.