Budi dio Festivala mediteranskog filma Split

Festival mediteranskog filma je u potrazi za volonterima! Ako obožavaš filmove, kokice, zabavu i dobru ekipu, onda baš tebe trebamo! Volontiraj na FMFS-u i otkrij kako izgleda život kina prije nego se otvore vrata publici.

Traže se volonteri za rad u kinima, na blagajni, festivalskom uredu i u distribuciji promotivnih materijala. Volonteri su potrebni od 15. do 24. lipnja, za vrijeme trajanja Festivala, ali i tjedan do dva prije za zadatke distribucije. Osim bogatog radnog iskustva, dobre zabave i novih prijateljstava, volontiranje Vam donosi i slobodan ulaz na projekcije uz piće, a očekuje Vas i FMFS poklon paket.

Ukoliko imate želju za pomaganjem i radom u organizaciji kulturnog projekta i stariji ste od 16 godina, ispunite online prijavnicu najkasnije do 22. svibnja.

Također traže se volonteri i za novu sezonu Ljetnog kina Bačvice! Potrebni su volonteri koji su zainteresirani za dolazak u kino dva do tri puta tjedno, u večernjim satima za pomoć prije i tijekom filmskih projekcija. Volonteri Ljetnog kina Bačvice imaju besplatan ulaz na sve projekcije, a čeka ih i Kino Mediteran poklon.

Za dodatna pitanja i informacije pišite na mail: volonteri@fmfs.hr