Cijela Kino Mediteran mreža počela s radom

Atmosfera Festivala mediteranskog filma Split i dalje živi u ljetnom kinu Bačvice, ali i svim ostalim gradovima iz Kino Mediteran mreže. U godini u kojoj su glavna tema zatvoreni multipleksi i zastoj u početku prikazivanja novih hit filmova, na Bačvicama su rasprodane po tri projekcija filmova "Pljačka stoljeća", ali i "Mater" Jure Pavlovića, pa oba naslova upravo kreću i na svoju turneju po ljetnim kinima.

Večeras je zadnja šansa da u Ljetnom kinu "Bačvice" pogledate vizualno impresivni "Mosquito" koji je osvojio podjednako festivalsku publiku i filmske kritičare, a za "Nas dvije" , pobjednički film 13. FMFS-a koji je sinoć otkazan zbog kiše novi  termin će se objaviti uskoro.

U kolovozu "Kino Mediteran" za distribucija priprema i odlični "Corpus Christi", nominiran za Oscara, te francusku komediju "Kako biti dobra supruga" s Juliette Binoche u glavnoj ulozi.

Od ovog vikenda otvorena su sva opremljena ljetna kina Kino Mediteran mreže: Bol, Supetar, Hvar, Jelsa, Komiža, Lastovo, Mljet i Ploče. Turneja po ostatku Dalmacije se održava po prvi put s putujućim DCP-em koji je osiguran putem investicijskog poziva Ministarstva kulture.

13. FMFS from Kino Mediteran on Vimeo.

Sve informacije po gradovima, o filmovima i terminima prikazivanja dostupne su na www.kinomediteran.hr