DICO, AJMO NA MARJAN! Besplatna pričaonica u Dječjem gradu se ne propušta

U subotu, 11.6., od 10 do 11 sati na Marjanu se održava besplatna pričaonica za djecu od 4 do 8 godina. Spisateljica Jelena Pervan upoznat će djecu sa svojom slikovnicom Tonka će sutra.

Pričaonica će se održati u amfiteatru u sklopu Dječjeg grada, blizu ulaza u zoološki vrt.

“Djeca će na druženju čuti priču o djevojčici Tonki koja je baš sve voljela odgađati za sutra, ponekad i za prekosutra pa su je napali dosadnjikavi sutrići. Na druženju ćemo porazgovarati o našim navikama, o onome što nam se baš nikako ne da napraviti danas i što rado ostavljamo za sutra, a pokušat ćemo pronaći i lijek protiv zloglasnih sutrića”, najavljuje Jelena Pervan, nagrađivana spisateljica iz Splita.

Jelenine likove poput Tonke, Mrljeka, Prljeka i Hrkala obožavaju djeca diljem Hrvatske, a po njenim se slikovnicama snimaju animirani filmovi i režiraju kazališne predstave.

Ovaj događaj organizira autorica bloga o kvalitetnim slikovnicama “Djeco, laku noć!”, Romana Ban.

“Druženjem s Tonkom i sutrićima slavimo čitanje, vrhunske slikovnice, kvalitetno provedeno obiteljsko vrijeme i boravak u prirodi”, kazala je organizatorica.

Prijave nisu potrebne, samo dobra volja!

Inače, svi koji žele svoju djecu od malih nogu upoznati s kvalitetnom literaturom i informirati se o dobrobitima čitanja od najranijih dana mogu se informirati na društvenim mrežama bloga “Djeco, laku noć!” - na Instagram profilu @djecolakunoc.com.hr i u Facebook grupi Slikovnice - preporuke i popusti.