Fotoklub Split, jubilarni, deseti put, sudjeluje u globalnoj inicijativi Help-Portrait

U okviru programa Adventa u Splitu, a u organizaciji udruge Fotoklub Split, 18. prosinca 2021. od 11 do 19 sati održat će se jubilarno, deseto izdanje, Help-Portraita Split, globalne humanitarne inicijative koju je osmislio je i pokrenuo poznati američki celebrity fotograf Jeremy Cowart. Cilj manifestacije jest da fotografi svojim umijećem i voljom pruže priliku svima zainteresiranima da se na taj dan osjećaju lijepi i važni i da besplatno dobiju kvalitetnu profesionalnu fotografiju. Na taj način fotografi društvu vraćaju dio onoga što su sami primili. Ideja je prerasla okvire lokalnog djelovanja i proširila se na cijeli svijet. Na dan održavanja akcije, na određenim lokacijama postavljaju se montažna fotografska studija, a tim volontera pobrinuti će se da svi zablistaju na fotografijama. Fotografije se odmah printaju i daju ljudima koji su se fotografirali.

Fotografije nastale na Help-Portraitu nisu namjenjene daljnjoj distribuciji ni samopromociji fotografa već one isključivo ostaju u vlasništvu fotografiranih osoba.

Splitska Help-Portrait ekipa poziva Vas da u subotu, 18. 12. 2021. od 11 do 19 sati, uzmete za ruku momka, curu, prijatelja, prijateljicu, mamu, tatu, baku, djeda… i posjetite Help-Portrait studio koji će se nalaziti u Fotoklubu Split (Marmontova 5), a oni će Vam pokloniti zajedničku fotografiju – poručuju iz Fotokluba Split.

Događaj će se odvijati uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Kliknimo na KULTURU!