Hvar na karti svjetske turneje Maksima Mrvice

Nakon netom završene turneje u Kini i Južnoj Koreji, naš najpoznatiji klavirski virtuoz i najprodavaniji svjetski crossover pijanist Maksim Mrvica ponovno se vraća u Hrvatsku gdje će održati seriju koncerata.

Na Adriatic turneji koja obuhvaća pet gradova na spektakularnim lokacijama - Opatija (10.7., Ljetna pozornica),

Šibenik (14.7., Tvrđava sv. Mihovila),

Trogir (15.7., Kula Kamerlengo),

Portorož (17.7., Avdorij) nalazi se i Stari Grad gdje će Maksim nastupati 12. srpnja na Ljetnoj pozornici.

Karte za hvarski koncert kreću u prodaju 01.srpnja po cijeni od 200, 160 i 140 kuna, a kupnja je moguća na prodajnim mjestima eventima.hr, kioscima Tiska, Tisak Medije, TZ Stari Grad Hvar i Pelegrini Tours Hvar.

U pratnji svog britanskog benda Maksim će svirati svojevrsnu retrospektivu dosadašnjih deset objavljenih albuma i predstaviti najnoviji album „Mezzo e Mezzo“ – posebnost ovog albuma je što je dio snimljen u klasičnom stilu, a dio zauzimaju već prepoznatljive Maksimove moderne obrade.

Maksim Mrvica prodao višemilijunske naklade svih svojih albuma i u šezdesetak zemalja širom svijeta pojavljuje se među top klasičnim i crossover glazbenicima. Velikim talentom, impresivnim nastupom i svojim upečatljivim stylingom i imidžem, kao i crossover žanrom, Maksim Mrvica je klasiku uspio približiti mlađim generacijama te je danas podjednako miljenik svih uzrasta publike.

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom MAKSIM MRVICA. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom 10.srpnja 2015..