Izložba polaznika ''Osnovnog tečaja digitalne fotografije'' Fotokluba Split

U četvrtak, 25. studenog u 19 sati, u Galeriji fotografije Fotokluba Split otvara se izložba polaznika ''Osnovnog tečaja digitalne fotografije'' Fotokluba Split.

Osnovni tečaj digitalne fotografije edukativni je program s dugogodišnjom tradicijom kojeg svake godine završi oko 70 polaznika. Polaznici svoju ljubav prema fotografiji razvijaju pod budnim okom našeg voditelja tečaja, fotografa Vicka Vidana, koji im prenose znanja i o teorijskom dijelu fotografije, ali ih vode i kroz praktičan dio i samostalan rad. Polaznici tako stječu tehnička i likovna znanja nužna za bavljenje fotografijom kao medijem umjetničkog izričaja. Izložba polaznika predstavlja nagradu njihovu trudu i priliku da izlažu, mnogi od njih po prvi put, u prestižnom galerijskom prostoru sa višedesetljetnom tradicijom kvalitetnog izložbenog programa. Ove godine za izložbu se prijavilo 13  polaznika generacije 2019./2020. godine, a prema selekciji mentora od svakoga je autora odabrano nekoliko fotografija za izložbu.
Autori čiji će radovi  biti izloženi: Ana Blažević, Dalibor Gabela, Egon Ivković, Ida Hodžić, Issa Tadić, Ivana Katušić, Ivana Luetić, Lucija Ravlić, Lucija Rubić, Mirjana Matulić, Nensi Bošnjak i Tomislav Korda.

Izložba je realizirana uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita, a možete je pogledati do 8.prosinca.

FOTO: Ivana Luetić