Kino Mediteran online - propustili ste pogledajte!

Na kraju uspješne pete godine rada  koju završavaju sa 604 projekcije i više od 27.000 gledatelja, ekipa Kina Mediteran, za svoje vjerne gledatelje, ali i novu publiku, pokrenila je online platformu za gledanje najvećih hitova iz povijesti njihovih projekta te od 26.12. do 31.1. putem njihove internet stranice svi zainteresirani mogu pogledati filmove iz njihove distribucije po promotivnoj cijeni od 12 kuna.

Na internetskoj stranici www.kinomediteran.hr nalazi se izbornik VOD (Video On Demand) putem kojeg se može ući u popis od 11 filmova dostupnih za kupnju za gledanje po cijeni od 12 kuna plaćanjem karticom ili paypalom. Svaki plaćeni film može se pogledati u roku od 24 sata. Na popisu filmova nalaze se novi naslovi poput norveškog hita "S balkona" i španjolske drame "Prevrtljiva slava", ali i stariji hitovi koje su mnogi gledatelji propustili, poput nagrađivane drame "Sve što dolazi" s Isabelle Huppert u glavnoj ulozi, crne komedije "Priče s asfalta" - dobitnika nagrade publike FMFS 2016. te popularnih filmova "Van sebe", "Lekcija", "Omar", "Život je lakši zatvorenih očiju" "Snjeguljica" i drugih. Na sam Božić besplatno možete uživati u filmu "Druga majka". Sve što morate napraviti je kliknuti na link i upisati promotivni kod hohoho prilikom iznajmljivanja. Kod vrijedi do 26.12.

Ovim potezom Kino Mediteran želi omogućiti gledateljima da pogledaju propuštene naslove, ali i da tijekom jedinog mjeseca u godini u kojem naša kina ne rade publika ima priliku uživati u kvalitetnim filmovima u toplini svog doma. Kao i u dosadašnjem radu, vjerujemo u podršku publike te se nadamo da ćemo i po završetku promotivne akcije nastaviti s radom VOD-a te povećati katalog novim naslovima iz naše, ali i iz distribucije naših partnera.