Nagradu Ambasador za životno djelo osvojio splitski DJ Pero Fullhouse

Peta svečana dodjela nagrade Ambasador elektroničke glazbe, koja je dodijeljena u 28 kategorija za najbolja ostvarenja u 2020. godini akterima hrvatske i regionalne elektroničke scene, održana je 19. ožujka 2021. u Centru Gervais u Opatiji.

Dodjela nagrade, koju organizira udruga Klubska kultura, okupila je u Opatiji predstavnike elektroničke glazbene scene iz čitave Hrvatske i regije, a nagrada Ambasador za životno djelo dodijeljena je Peri Brčiću poznatijem kao DJ Pero Fullhouse koji je kao promotor i organizator događanja zaslužan za dovođenje brojnih svjetskih imena elektroničke glazbe pred hrvatsku publiku, a jedan je od nekolicine hrvatskih DJ-a koji su nastupili na legendarnom Loveparadeu 1999. godine pred gotovo dva milijuna ljudi. Njegova impresivna biografija bilježi više od 1500 nastupa diljem Hrvatske i Europe, a sudjelovao je u organizaciji više od 200 događanja poput Moondance Festival, Viva Riva Festivala, Bačvice Beach Festivala, Disocotheque Rive te mnogi drugih.

Program Nagrade Ambasador je ostvaren u suradnji s: Ministarstvo kulture i medija RH, Primorsko-goranska županija, Grad Opatija, Turistička zajednica Grada Opatija, HDS-ZAMP, Jana, Festival Opatija, Liminal, Distune, Klubskascena.hr

Više informacija o Ambasador nagradi na webu i društvenim mrežama:

www.ambasador.hr / instagram.com/nagrada.ambasador / facebook.com/nagrada.ambasador 

 

FOTO: Željana Bejo