Petra Brnardić izlaže u Fotoklubu Split

U srijedu, 16. siječnja 2019. godine u 20 sati u Galeriji fotografije Fotokluba Split, Marmontova 5 otvorit će se izložba naziva "Borderline" autorice Petre Brnardić.

Izložba prikazuje seriju introspektivnih autoportreta kojima autorica pokušava dekonstruirati vlastiti identitet izoliranjem trenutaka osobitog emotivnog naboja. Scenografski bogate i vizualno promišljene fotografije prikazuju širok spektar nijansi ljudskog stanja i osjećanja, te u promatraču neminovno evociraju niz emocija – od paranoične, paralizirajuće panike do samosvjesnog osjećaja ispunjenog prihvaćanja.

Izložba je istovremeno veoma osobna, ali i univerzalno ljudska, koja kroz intimni dnevnik progovara o stanjima koje svatko od nas može proživjeti.

Petra Brnardić rođena je 1978. godine u Zagrebu, gdje je završila Akademiju dramskih umjetnosti, a uz fotografiju bavi se i brojnim drugim vidovima vizualne umjetnosti. Sudjelovala je na brojnim samostalnim i skupim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu, uvrštena je u tri fotografske zbirke, a za svoj rad dobila je nekoliko nagrada i priznanja.
Izložbu možete pogledati do 31. siječnja 2019.