Posjetite besplatno izložbe HULU-a u Splitu i ostvarite 40% popusta na povratne karte vlakom

Hrvatska udruga likovnih umjetnika -Split s ciljem razvoja kulturnog turizma i povećavanja broja posjetitelja kulturnih događanja potpisala je ugovor o suradnji s Hrvatskim željeznicama te će svi posjetitelji izložbi HULU-a, strani i domaći, moći ostvariti 40% popusta  na povratne karte vlaka iz bilo kojeg dijela Hrvatske do kolodvora Split i natrag. Ulaz na izložbe HULU-a je besplatan.

Sve što se treba napraviti je prilikom kupnje povratne karte na putničkim blagajnama HŽ-a  izjaviti da se putuje u Split na izložbu u organizaciji HULU-a.  Povratnu kartu u Splitu potom treba ovjeriti pečatom HULU-a u Salonu Galić u Marmontovoj ulici ili u uredu udruge na Rivi u centru Splita.   U slučaju da putnik prilikom putovanja u povratku ne može pokazati ovjerenu kartu od strane HULU-a,  u vlaku će se naplatiti razlika do pune prijevozne cijene.

Popust se može koristiti za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Split i natrag.   Kada su na snazi povoljnije, akcijske cijene za Split, moći će se koristiti povoljnija opcija, odnosno povoljniju cijenu prijevoza.