Predstava suvremenog cirkusa: It happens

U petak, 29. ožujka 2019. u 20 sati, u amfiteatru Doma mladih u Splitu održati predstava španjolskih i francuskih cirkuskih umjetnika i akrobata, naziva "It happens". ”It happens” je predstava suvremenog cirkusa u nastajanju, performans na trapezu baziran na istraživanju pokreta i kazališnim tehnikama. Predstava je komična i nepredvidiva, prilagođena je za sve uzraste, a ulaz je besplatan.

IT HAPPENS from Júlia Campistany on Vimeo.

Predstavu izvode Julia Campistany i Remi Lebocey kao rezultat dvotjedne umjetničke rezidencije u organizaciji Kulturne alternative mladih Hram, koja će se odvijati u prostorima Male scene i Amfiteatra Doma mladih u Splitu.

Kroz vokabular pokreta i komedije, predstava naglašava krhkost one situacije kada se čini da je sve u harmoniji. Predstava je fizička metafora za savršeno nesavršene ljudske osobine – ako se čini da je sve u redu, sigurno postoji nešto što nismo predvidjeli, ništa nije savršeno, nitko nije savršen, dogodi se...it happens!

Više informacija na linku: https://facebook.com/events/256254061930970/ 

Program se realizira uz pomoć Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Splita, Zaklade Kultura nova i Acción Cultural Española, AC/E i dio je projekta "Gradimo Dom zajedno", kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.