Splitska.tiramola po dvanaesti put traži postav!

Kraj 2017. godine se približava, što znači da je stiglo vrijeme za još jednu "Splitsku.tiramolu". Radove najboljih mladih fotografa (profesionalaca i amatera) i ovoga puta izložiti ćemo u renomiranom prostoru Galerije fotografije Fotokluba Split od 14.12.2017. do 30.12.2017.

Postav 12. Splitske tiramole odabrat će mladi splitski fotograf Matija Prajo, koji je na početku svog fotograskog puta također izlagao na ovoj izložbi, a danas je vlasnik uspješne tvrtke za foto i video produkciju  Beep Pictures.

Zavirite  u svoje foldere i memorijske kartice i do 5. prosinca  nam pošaljite svoje radove, pa makar imali i samo jedan moment zabilježen fotoaparatom, a za kojeg vjerujete da je nešto vrijedno pokazivanja javnosti.

I ove godine "Splitska.tiramola" ima  humanitarni karakter, jer sve fotografije koje budu odabrane za postav izložbe (ukoliko nam njihovi autori daju svoju dozvolu) prodavati ćemo na humanitarnom buvljaku "A di si ti?" udruge MoSt ispred HNK (16.prosinca 2017.), u sklopu kojeg se već 17 godina u mjesecu prosincu prikuplja pomoć za najugroženije skupine naših sugrađana.

Prije slanja provjerite pravila “splitske.tiramole”:

- prijavljene fotografije ISKLJUČIVO  su snimljene  u Splitu, i nisu starije od dvije godine (pritom ne tražimo  ‘klasične razglednice’ grada, već momente, portrete, detalje, događaje...)

- fotografije trebaju biti u JPEG  formatu, 45 cm (300 dpi) po dužoj stranici 

- fotografije imenovati na sljedeći način: prva dva slova imena i prezimena i naziv fotografije
(npr.:  Ivan Matić – Zalazak sunca – > Iv-Ma – Zalazak sunca)

- možeš poslati najviše pet fotografija (Jumbo mail ili Wetransfer link ukoliko veličina fotografija premašuje 25 MB)

- mlad/a si, znači 30. rođendan slaviš najkasnije 31.12.2017. godine

- u mailu nam pošalji i svoje podatke (ime i prezime, godinu rođenja, broj mobitela, naziv svake od fotografija)

- pristaješ li da se tvoje odabrane fotografije prodaju u sklopu humanitarog buvljaka "A di si ti?": DA ili NE?

- sve to primamo na tiramola@split.com.hr do 5.12.2017. u 23:59 :)
 

(Svaki autor osobno odgovara za prikazani motiv i suglasan je da njegovi radovi bez naknade mogu biti objavljivani u katalogu, na web stranicama, društvenim mrežama, te ostalim medijima i publikacijama u svrhu promocije splitske.tiramole i organizatora izložbe, ali neće od strane organizatora (Udruge za promociju kulture mladih Splitski portal) biti korišteni u komercijalne svrhe.)