Splitska.tiramola po osmi put traži postav!

Nakon što su fotografijama tijekom čitave godine 'zaustavljali momente' diljem Splita, na kraju godine vrijeme je da svjetla reflektora budu uperena u njih, najbolje mlade talentirane neafirmirane autore. Ma znate o čemu je riječ, po osmi put raspisujemo natječaj za "splitsku.tiramolu"!

Kada smo u Udruzi za promociju kulture mladih "Splitski portal" te 2006. godine organizirali prvu izložbu, nismo bili ni svjesni da smo zapravo osmislili događaj kojem će se radovati toliki broj mladih kreativnih ljudi. Jer njih je čak 150 prošle godine na natječaj prijavilo svoje fotografije, a nekoliko tisuća Splićana izložbu su sa zanimanjem pogledali iako je sedma "splitska.tiramola" za javnost bila otvorena tek pet dana.

I ove godine smo u renomiranom prostoru galerije Fotokluba Split u Marmontovoj ulici, a termin otvorenja je nekoliko dana prije Božića, idealan termin za druženje i prebiranje po uspomenama iz godine koja će biti gotovo iza nas.

Stoga zavirite u svoje foldere i memorijske kartice i do 8. prosinca pošaljite nam svoje fotografije, pa makar imali i samo jedan moment zabilježen fotoaparatom, a za kojeg vjerujete da je nešto vrijedno pokazivanja javnosti.
 


Prije slanja provjerite pravila “splitske.tiramole”:
- prijavljene fotografije snimljene su u Splitu, i nisu starije od dvije godine
- možeš poslati najviše pet fotografija (u visokoj rezoluciji, poželjno 3000px po dužoj stranici, može li link na npr. Jumbo Iskon)
- mlad/a si, znači 30. rođendan slaviš najkasnije 31.12.2013. godine
- pošalji nam svoje podatke (ime i prezime, godinu rođenja, broj mobitela, naziv svake od fotografija)
- sve to primamo na tiramola@split.com.hr do 8.12. 2013.


(Svaki autor osobno odgovara za prikazani motiv i suglasan je da njegovi radovi bez naknade mogu biti objavljivani u katalogu, na web stranicama, društvenim mrežama, te ostalim medijima i publikacijama u svrhu promocije splitske.tiramole, ali neće od strane organizatora (Udruge za promociju kulture mladih Splitski portal) biti korišteni u komercijalne svrhe.)