Sudjelujte na radionici kontrabalansa i acro yoge

Cirkus Kolektiv poziva na radionicu kontrabalansa i acro yoge koja će se održati u subotu 30. ožujka 2024. od 17 do 20 h na Maloj sceni Doma mladih Split (Ulica slobode 28, Split).
Acro yoga predstavlja jedinstvenu vještinu koja je fuzija akrobatike i terapeutskog rada s tijelom. Radionica će ponajviše biti fokusirana na kontrabalanse kao ravnotežne posture koje se izvode u paru i uz međusobno korištenje položaja partnera. Koristeći se vlastitim tijelom te potporom partnera, polaznici će oblikovati atraktivne figure i elemente koje prati otkriće vlastitih mogućnosti.

Radionica je namijenjena mladim i odraslim početnicima. Dolazak u paru nije nužan, kao ni predznanje. Važno je istaknuti kako je broj mjesta ograničen, a prijaviti se možete putem google obrasca na LINKU.

Voditelji radionice su duo Acrofunkers koji pod ovim zajedničkim nazivom djeluju od 2012. godien. Hrvoje i Sunčana su oboje i certificirani učitelji yoge, a Hrvoje je još i certificirani terapeut thai massage. Iza sebe uz dvanaestogodišnju praksu imaju i velik broj performansa, cirkuskih, kazališnih i festivalskih predstava koje kombiniraju sa žonglerskim tehnikama poput vatrenog štapa. Također su kroz proteklo desetljeće održali nemali broj radionica diljem Hrvatske i u inozemstvu, kao predavači sudjelovali na brojnim akrobatskim konvencijama i sl., a već punih 12 godina bez prekida vode polaznike na redovnom tečaju acro yoge u Zagrebu. Više o njima i acro yogi možete pronaći na: https://acrofunkers.wordpress.com