Trogir dočekuje KulaKula festival - prvi i treći dan već skoro rasprodani!

Već tradicionalno, početak kolovoza rezerviran je za KulaKula festival koji petu godinu zaredom obilježava trogirsko ljeto, a privlači veliki broj domaćih turista iz cijele zemlje.  Ovogodišnje izdanje festivala donosi zaista zanimljiv i šarolik popis izvođača koji su mamac za provesti vikend u ovom dalmatinskom gradu koji je dio baštine UNESCO-a i jedna od najpoželjnijih destinacija na našoj obali.

Ponešto za svakoga!

Ni ove godine posjetitelji neće ostati uskraćeni za suludo dobru kombinaciju glazbenika koji će obilježiti prvi vikend u kolovozu. Tako nam se u četvrtak 4. kolovoza sprema duel dvije glazbene dive pa će se u Kuli Kamerlengo na istoj pozornici susresti legendarna skitnica Jasna Zlokić i vlasnica možda ponajvećih ljubavnih hitova – Zorica Kondža. Organizatori najavljuju kako je rasprodano već više od tri četvrtine kapaciteta pa nas očekuje zaista koncert za koji će se tražiti "karta više".

Petak, 5. kolovoza rezerviran je za energičnu kombinaciju punk rocka uz sinjski M.O.R.T. i rođendanski raspoloženo Hladno Pivo kojima je ovaj koncert jedna od stanica na turneji povodom 35 godina banda. Punk rockerima je ovo prvi nastup u zaista impresivnoj Kuli Kamerlengo pa vjerujemo kako neće iznevjeriti okorjele fanove.

Dubrovački Silente postao je neizbježan u radijskom eteru, a godinu prepunu hitova i novi album “IV” obilježit će u subotu 6. kolovoza. Njima će se na pozornici Kule Kamerlengo pridružiti regionalna senzacija S.A.R.S. poznati i kao vlasnici hitova “Lutko”, “Perspektiva” i “Buđav lebac”. I ovaj, treći dan festivala bilježi velik interes za koji je ostalo još svega 300-tinjak ulaznica.

Ulaznice za ovu ljetnu priču možete osigurati putem sustava entrio.hr., a sve ostale informacije provjerite na službenoj Facebook Instagram stranici festivala.