U Fotoklubu Split otvorena izložba Race for the Cure

Sinoć je u Galeriji fotografije Fotokluba Split otvorena izložba Race for the cure. Dokumentarni je to prikaz trke / šetnje za oboljele od raka dojke na kojoj je prošle godine sudjelovalo 5000 građana i koji su pokazali svoju podršku i ljubav.
U znak zahvale, svi koji se prepoznaju na fotografiji mogu je preuzeti.
Tako su svoje fotografije već preuzeli:  Mirta Šurjak, Stipe Božić, Mariola Milardović Perić, Žaklina Jurić, Branka Brekalo, Maja Vrančić, Karmen Roglić, Vesna Podlipec, Jure Bučević,Ksenija Romić, i drugi.

Ove godine, poštujući epidemiološke mjere zbog covida-19, Race for the Cure održat će se 25. 26. i 27. rujna virtualno. Možete se registrirati na www.raceforthecure.eu te tako dati svoju podršku oboljelima od raka dojke.
 
Za život, za zdravlje... Budimo podrška!

 
Fotoklub Split bio je partner utrke, a članovi su bili službeni fotografi koji su bilježili momente na stazi koje ćete moći pogledati na izložbi do 26. rujna.
Možete pogledati fotografije Žakline Antonijević, Jadrana Babića, Ivana Banovića, Zvonimira Barišina, Nenada Đurašinovića,  Miroslava Lelasa, Roberta Pleška, Jelene Popić, Maje Prgomet i Milana Šabića.
Kadrovi iz zraka koji su snimili Ivan Banović i Robert Pleško prikazani su u video spotu diljem svijeta na programima mnogih televizijskih kuća.

 

Više fotografija pogledajte u GALERIJI.

FOTO: Igor Jakšić