Uspješno održan Split fotomaraton 2023.

U organizaciji Fotokluba Split danas je uspješno održano osmo izdanje kulturno-sportskog fotografskog natjecanja – Split fotomaraton. Start natjecanja je bio u 11 sati u Fotoklubu Split, a prije početka natjecateljima su podijeljen prvi set tema, a organizatori su  još jednom ponovili pravila natjecanja.
Prva kontrolna točka bila je pored na Katalinića brigu, a druga na Tvrđavi Gripe. Cilj natjecanja bio je u Fotoklubu Split  gdje su svi natjecatelji predali svoje fotografske interpretacije zadanih tema.

Teme na Split fotomaratonu 2023. bile su:

1. Miris juga

2. Moda na kvadrat

3. Vrućina

4. Recharging

5 .Put putujem

6. Samo ljubav

7. Odmak od gužve

8. Jedva stojin

9. Neću!

10. Šareno

11.U zadnji tren

12. Sjena
 

25. rujna 2023. u Galeriji fotografije Fotokluba Split otvorit će se izložba fotografija nastalih na natjecanju i proglasiti će se pobjednici i uručit će im se vrijedne nagrade. Split fotomaraton 2023. održava se uz financijsku potporu Grada Splita i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije te sponzorstvo AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o., Prizma foto, anigota.hr, Zorabila Split, Bajamonti Pizza, Steak & Fish House, Matoni, Pandora Greenbox, Restoran Noštromo Split, Bistro Ka’ doma, Cineplexx, Foto Dalmacija, Different Split, Fabrique, Mirakul Pizza Split i Gradska knjižnica Marka Marulića Split.

Sve novosti i pravilnik ovogodišnjeg Split fotomaratona pratite na službenim stranicama: https://www.facebook.com/Split.fotomaraton2
i
https://www.instagram.com/splitfotomaraton/