Nada osigurala 15. uzastopni naslov prvaka Hrvatske

Vrlo dobru, zanimljivu utakmicu odigrali su ragbijaši Sinja i Nade u IX . kolu Prvenstva Hrvatske.Nada je očekivano  slavila pobjedu kojom je osigurala 15. uzastopni naslov prvaka Hrvatske, ali momčad Sinja pružila je snažan otpor  splitskoj momčadi.  Igrači Sinja hrabro su ušli u susret, pritisnuli igrače Nade te poveli kaznenim udarcem Pavlovića  u 8. minuti susreta 3:0.  U  nastavku prvog poluvremena momčadi su se još dva puta mijenjale u vodstvu. Nada uzvraća   zgoditkom Vlajčevića u 12. minuti  3:5, da bi nekoliko minuta potom Pavlović  novim kaznenim udarcem vratio prednost domaće momčadi 6:5. Novo vodstvo Nadi osigurava Plazibat zgoditkom u 18 min. susreta. U tom ritmu dočekali smo kraj poluvremena uz još jedan zgoditak Nade u 34 minuti te dvije uspješno realizirane kazne Sinja preko Klarića i N. Pavlovića . Rezultat na poluvremenu 12:17  za splitsku momčad.                                     

U drugom poluvremnu Nada je u odlučnije krenula i u izvrsnih 20 minuta postigla tri lijepa zgoditka preko   Đurovića u 45. i 60. te Vuletića u 51. minuti susreta. Dvadeset minuta prije kraja Nada vodi s uvjerljivih 12:34, osigurava titulu i čini se da sinjski brod tone u siguran  poraz. Međutim igrači Sinja se ne predaju već njima pripada završnica susreta. U dvije odlične akcije  u koprodukciji Grčića i Pavlovića, potonji u 65. i 78. minuti  postiže dva lijepa zgoditka te uz jedno pretvaranje stižu na pristojnih konačnih 26:34 i početak slavlja splitske momčadi. Gledatelji na sportskom centru u Sinju zaista su mogli uživati u vrlo dobroj i efikasnoj igri obje momčadi.Nadi nova titula prvaka a sinjanima pljesak i pohvale za igru protiv najbolje hrvatske momčadi.                                                                                                  

Vrijedi spomenuti i uistinu nevjerojatan podatak, naklona vrijedan, Nadini igrači,  Mate Borozan višegodišnji kapetan, sadašnji trener,  zatim Goran Čulić i Vedran Antić sudjelovali su u svih 15 Nadinih titula osvojenih zaredom od 2003.godine.