Najuspješniji hrvatski trener ikada zajedno s tisućama u parku Za sva vrimena

Najuspješniji hrvatski trener ikada, uz novootvorenu vitrinu u njegovu čast, imat će i svoje ime u parku Za sva vrimena. Naravno, riječ je o šjoru Tomislavu Iviću koji je bio nogometni vizionar i fanatik.

Hajduk 70 – tih godina je, ponajviše njegovom zaslugom, postao klub od kojega se trese cijela Europa. Nakon treniranja Hajduka njegova nogometna filozofija i učenje proširilo se Nizozemskom, Portugalom, Francuskom i Belgijom, a njegove ideje i utjecaj vidljivi su i danas.

Obitelj Tomislava Ivića je paralelno s otvaranjem vitrine u prostorijama kluba, odlučila i ime velikog trenera upisati među brojne navijače Hajduka u Park na Poljudu gdje će se, prije ili kasnije, naći svatko kome je Hajduk više od kluba.

-       Ljubav i emocija navijača Hajduka, ista je ona koju je imao naš otac i zato smo htjeli da i njegovo ime bude među tisućama onih s kojima je dijelio zajedničku strast prema voljenom klubu, rekla je njgova kćer Deniza.

Jedan primjerak pločice naći će mjesto na slovu H, a drugi će biti izložen u kultnom splitskom kafiću Nostradamus među brojnim trofejima, uspomenama i ostvarenjima legendarnog Tomislava Ivića. Broj 197374 na pločici, uz ime Tomislava Ivića, simbolički je odabran kao posveta dvostrukoj kruni osvojenoj u sezoni 73./74..

Ako i vi želite svoje ime u Parku Za sva vrimena, negdje pokraj Tomislava Ivića, to možete učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.