Svečanost u Parku u znaku iznenađenja i emocija!

Puno emocija i zanimljive hajdučke priče postali su zaštitni znak svake svečanosti dodjele pločica donatorima koji tom prilikom ispune navijački Park na Poljudu. Svaka od njih je i jedinstven iskaz ljubavi prema Hajduku, a ni ovoga puta nije bilo drugačije. Park je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a na pozornici su se nizali oni čija imena zauvijek ostaju vezana uz Hajduk te njihove emocije i priče koje čine Hajduk tako velikim klubom.

Stotine navijača su, u suncem obasjanom Parku, preuzele pločice sa svojim imenom i prezimenom, a iste takve postavljene su na jedinstven spomenik ljubavi prema Hajduku i će ostati za sva vrimena.

Na početku svečanosti okupljenima se obratio tajnik Našeg Hajduka Tomislav Milardović.

- Svi smo mi na svoj način Hajduk i baš zato ćemo vam danas posebnim zadovoljstvom i ponosom uručiti pločicu kojom ostajete u vječnosti s Hajdukom. Park je izgrađen prije gotovo dvije godine i broji više od dvije tisuće imena te više od tisuću rezerviranih mjesta, kazao je Tomislav Milardović.

Svako od imena u Parku nosi i neku svoju posebnost i jedinstvenu povezanost s Hajdukom, a puno njih su i obiteljske  priče. Jedno od takvih je i poklon za 18. rođendan majke Sanele sinu Vinku.

-  Tata mi je prenio ljubav prema Hajduku, a sada je prenosim na sinove između ostalog i time što će im se imena zauvijek naći u Parku, ispričala je Sanela Mlinarić.

U Park se danas upisala i Torcida Čapljina, a zajedno s njima i obitelj Bošnjak.

- Upisao sam svoju djecu prije više od godinu dana kojima sam uspio usaditi ljubav za Hajduk. Oni su mi za to zahvalili na najbolji mogući način i učinili me ponosnim upisavši moje ime u Park, rekao je Dubravko Bošnjak.

U nepunih 7 godina projekta prikupljeno je više od 3 milijuna eura, a mjesta je svakim danom sve manje. Svi navijači već s 20 eura mjesečno mogu rezervirati svoje mjesto u Hajdučkoj vječnosti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.