Torcida: Danas neće biti navijanja sa Sjevera

Torcida će na večerašnjoj utakmici između Hajduka i Slaven Belupa odati počast svom ubijenom članu Ivanu Mati Blaževiću. Na svojoj službenoj Facebook  stranici objavila je  sljedeću poruku:

 - IVAN MATE BLAŽEVIĆ - Biti velik za života je teško, biti velik s 23 godine je nemoguće, a ti si bio jedan od tih, najvećih. Ti ostaješ i dalje među nama i nikad ne okrećeš leđa. ZA VJEČNOST... 

Danas na utakmici Hajduk - Slaven Belupo neće biti navijanja sa Sjevera i Torcida će u 23. minuti u tišini dostojanstveno napustiti tribinu. Počivaj u miru, brate.

Na Poljudu će biti zatvoreni ulazi J i K - javlja Hajduk.hr. Spomenuti ulazi zbog tehničkih razloga neće biti u funkciji za ulazak gledatelja. Stoga se pozivaju gledatelji da ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle velike gužve prilikom ulaska na stadion.

Policija obavještava građane da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa. Od 18 sati će se uspostaviti blokada prometa na šetnici oko stadiona, zatim u ulici VIII. Mediteranskih igara, i to na raskrižju navedene ulice s ulicom Sedam Kaštela (osim vozila policije), kod bazena i kod ugostiteljskog objekta „Hemingway“ (osim vozila s propusnicom). Kroz ulicu VIII. Mediteranskih igara će se osigurati nesmetano prometovanje autobusa.