Česi nude praksu od 1000 eura

AIESEC je najveća međunarodna studentska organizacija koja broji oko 60 tisuća članova u 124 zemlje, a jedna od najvažnijih funkcija im je da vode program međunarodne razmjene pomoću kojeg pružaju iskustvo stručne prakse u inozemstvu za više od 4000 studenata godišnje u zemljama diljem svijeta.

U tijeku je posebna AIESEC ponuda s mogućnosti prijave do kraja siječnja, kod njihova češkog partnera NonStop Recruitment. Odlaskom na ovu vrstu prakse imate mogućnost usavršiti svoje vještine na području ljudskih resursa. Ne propustite izvanrednu priliku da radite na regrutacijskim projektima, intervjuirate i segmentirate kandidate za velike multinacionalne tvrtke i da na taj način dobijete zavidnu stavku u vašem CV-u.

Priložena praksa traje šest mjeseci, s početkom od ožujka do kolovoza, ovisno o vama. Nije potrebno prethodno radno iskustvo, te nije od ključne važnosti što studirate i gdje. Najbitnija je vaša motivacija za rad u regrutacijskim procesima, želja za učenjem te napredovanjem. Neizostavno je i napredno znanje engleskog jezika jer se ipak radi o praksi u internacionalnom okruženju, a mjesečna plaća iznosi oko 1000 eura u češkim krunama.

Da bi došli do ove prakse prvo morate ispuniti online prijavnicu, nakon toga slijedi intervju s AIESEC-om, gdje ćete biti pripremljeni na daljnje korake u selekciji. Slijedi telefonski intervju s poduzećem i assessment centrom u Zagrebu ukoliko zadovoljavate uvjete i očekivanja poduzeća.