Domine:Krećemo s radionicama o emocionalnoj, financijskoj i medijskoj pismenosti!

Udruga Domine kreće s novim ciklusom radionica, od kojih je prva radionica o emocionalnoj pismenosti.
"Vjerujemo da je ova tema izrazito važna s obzirom da je prethodnih 18 mjeseci bilo posebno izazovno.Kako se pravilno brinuti o svom mentalnom zdravlju i emocijama možete saznati ako nam se pridružite (online) na radionici o emocionalnoj pismenosti u 18:30h!" - poručuju iz Domina.

 

Brineš li se na pravi način o vlastitim emocijama i o vlastitom mentalnom zdravlju? 
Razumiješ li sve svoje emocije? 
Kako prepoznati narušeno mentalno zdravlje i što napraviti? 
Kako se pobrinuti da odnosi u koje ulažemo pozitivno djeluju na naše mentalno zdravlje?
 
Odgovore na ova i brojna druga pitanja možeš dobiti već ovaj tjedan na (online) radionici! Sudjelovati možeš prijavom na link: https://us02web.zoom.us/meeting/register/

Cilj radionice je upoznati sudionice/ke s važnošću ulaganja u mentalno zdravlje i emocije i dobrobiti koja iz toga proizlazi. Voditeljica radionice je Doris Veronika, mag.psych.

Ovo je jedna od 3 radionice iz ciklusa u sklopu projekta „Učimo zajedno odgovornost“ koje za cilj imaju podići razinu kvalitete života mladih u zajednici razvijajući znanja i vještine kroz radionice emocionalne pismenosti, mentalnog zdravlja, financijske i medijske pismenosti. Projekt je financiran sredstvima Grada Splita iz programa projekata udruga mladih i udruga za mlade.