Kako do uspješne karijere u digitalnom marketingu

U utorak 29.10., s početkom  u 19 sati u prostorijama Predinkubacijskog centra ICT županije na FESB-u (Ruđera Boškovića 32), počinje jedanaesto izdanje “Women in tech meetup Split”, mjesečnog druženja u organizaciji Split Tech City-ja, namijenjenog ponajviše djevojkama i ženama koje već rade ili bi željele raditi neki od brojnih poslova u tehnološkom sektoru. 

Ovog puta tema je digitalni marketing, o čemu će predavanje “Kako do uspješne karijere u digitalnom marketingu” održati Ana Penović, dugogodišnja IT novinarka, danas vlasnica uspješne agencije Jasno&Glasno, koja posluje koliko i sama industrija digitalnog marketinga.

U niti deset godina postojanja, marketing na digitalnim kanalima postao je najvažniji oblik tržišne komunikacije tvrtki i organizacija u svim industrijama. 

Veličinom, dosegom i mogućnostima, online platforme višestruko nadmašuju tradicionalne medije pa na koncu 2019. godine imaju prioritet kad se radi o promociji, prodaji te izgradnji odnosa s korisnicima i kupcima. Međutim, ovaj ekstremno brz rast za posljedicu ima nedovoljan broj stručnjaka koji digitalnim kanalima znaju upravljati, za njih kreirati sadržaj i/ili se na njima oglašavati. 

Upravo zato bi vam usmjeravanje za neko od područja u digitalnom marketingu moglo biti najbolja odluka koju ćete donijeti. Na predavanju ću vam objasniti za koja se sve područja možete specijalizirati te koja znanja i kakve vještine biste trebali posjedovati. Uputit ću vas u način apliciranja za radno mjesto te vam razložiti raspon primanja koja možete očekivati”, najavljuje Penović.

Edukacija je namijenjena svima koji smatraju da imaju vještine potrebne za bavljenje ovim specifičnim oblikom marketinga, ali i onima koji svoje tvrtke žele pozicionirati u online prostoru.

Ulaz je besplatan i otvoren za sve zainteresirane, a prije i nakon samog predavanja predviđeno je neformalno druženje. Svoje sudjelovanje možete potvrditi ovdje.

Meetup se organizira zahvaljujući sponzorstvu američko-hrvatske tvrtke Extension Engine i uz podršku Splitsko-dalmatinske županije u sklopu njihova projekta ICT županija.