Karta za brod: Sajam poslova u pomorstvu

Projekt Karta za brod osposobit će studente Pomorskog fakulteta za predstavljanje poslodavcu te će ih spojiti sa agencijama za ukrcaj, charter agencijama i ostalim sudionicima pomorskog tržišta. Radom sa studentima članovi Udruge Invictus Mare primjetili su kako velik broj kvalitetnih i aktivnih studenata ima poteškoća zaposliti se nakon fakulteta ili pronaći sezonski posao za vrijeme studiranja te su odlučili organizirati niz aktivnosti koji bi pomogao studentima.

Projekt je organiziran od strane Udruge Invictus Mare u suradnji sa Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK)  i Pomorskim fakultetom u Splitu. U sklopu projekta Karta za brod održat će se jedno predavanje, tri radionice i sajam poslova u pomorstvu.

Većina studenata bi htjela raditi u svojoj struci te će im jedan ovakav niz aktivnosti pomoći u potrazi za sezonskim poslom ukoliko još studiraju ili stručnim osposobljavanjem tj.  kadeturom ukoliko su gotovi sa studijem.

Projekt će se odvijati na dvije lokacije. Predavanje i radionice će biti u prostorijama CISOK-a na adresi Bana Jelačića 17 (iza Prokurativa) dok će sajam poslova u pomorstvu biti u auli nove zgrade Pomorskog fakulteta na adresi Ruđera Boškovića 37 (kampus).

Te aktivnosti će se odvijati u prostorijama CISOK-a na adresi Bana Jelačića 17 (iza Prokurativa). Dok će sajam poslova u pomorstvu biti u auli Pomorskog fakulteta u Splitu na adresi Ruđera boškovića 37.

Navedene aktivnosti su:

Predavanje Moj prvi životopis i molba 

30.03. u 11.30 u CISOK-u (Bana Jelačića 17)

Radionica Istakni se na natječaju!

31.03. u 10.00 u CISOK-u (Bana Jelačića 17)

Karta za brod: Sajam poslova u pomorstvu

            01.04. od 10:00 do 15:00 u auli Pomorskog fakulteta (Ruđera Boškovića 37)

Radionica Izbjegni najčešće pogreške u kontaktu s poslodavcem!

            04.04. u 14.00 u CISOK-u (Bana Jelačića 17)

Radionica Kako se svidjeti drugima u 90 sekundi i manje – važnost prvog dojma

            06.04. u 14.00 u CISOK-u (Bana Jelačića 17)

 

Ulaz na sve aktivnosti je slobodan.

Prijave za radionice će biti na prvom predavanju, na štandu CISOK-a za vrijeme sajma ili na tel. CISOK-a 021 682 940 do dan prije održavanja.

Dolazak na sajam poslova i prvo predavanje nije potrebno najaviti.