Locastic i Tommy osvojili nagradu SoMo Borac!

Početkom tjedna se održao SoMo Borac, natjecanje za najbolje projekte iz regije iz područja društvenih mreža, marketinga, razvoja web stranica i mobilnih aplikacija. Rekordne 153 prijave su ocjenjivali članovi stručnog žirija sastavljenog od vodećih regionalnih agencija kao što su Infinum, Bruketa&Žinić&Grey, Human, Imago Ogilvy i drugi.

U devetom izdanju “najvažnije digitalne nagrade”, regionalne agencije su se natjecale u isto toliko kategorija – Somo App, Somo Tech, Somo Content, Somo Social, CM Godine, Digitalni mix, One Hit Wonder, Somoritanac i Somo Web.

POSEBNO PRIZNANJE ZA LOCASTIC I TOMMY!

404, Pioniri i Studio Sonda su oduševili članove žirija te su osvojili po dva SoMo trofeja, a u posljednjoj kategoriji večeri, Posebno priznanje od strane Hrvatskog Telekoma je dobila splitska agencija Locastic za projekt Tommy Spiza.

 

NAKON SOMO WEB, ZAMALO I APP!

Pored posebnog priznanja od strane HT, Locastic i Tommy su osvojili kipić kao finalisti kategorije SoMo App, gdje je pobjedu ipak odnio projekt LAQO i agencija 404. Ovo će biti ukupno treća SoMo nagrada za splitske programere, nakon što su 2019. godine s Netgenom osvojili nagradu za najbolju web stranicu u regiji (A1 Tomato).

Ispod vam donosimo sve pobjednike devetog izdanja SoMo Borca, a video prijave svih finalista i nagrađenih projekata pogledajte na službenim stranicama natjecanja.

SoMo App: LAQO (Croatia osiguranje i Shape 404),

SoMo Tech: Dogvertising (Pedigree i MediaCom Zagreb),

SoMo Content: Speech Therapy Fairy Tales (A1 Slovenija i SHIFT)

SoMo Social: Od tvita do Dnevnika (Metalac i Pioniri),

Somoritanac: 100% COVID Free putovanje (Gradska knjižnica Poreč i Studio Sonda),

Digitalni mix: 100% COVID Free putovanje (Gradska knjižnica Poreč i Studio Sonda),

One Hit Wonder: Od tvita do hita (Metalac i Pioniri),

SoMo CM godine: Kristina Ilić (Degordian)

SoMo Web: LAQO by Croatia osiguranje (Croatia osiguranje i Shape404).

Special mention by Hrvatski Telekom: Tommy Spiza (Tommy i Locastic).