Na dobro Vam došla Sudamja!

Na dobro Vam došla Sudamja!

 
Procesija od katedrale sv. Duje do oltara na Rivi i svečano misno slavlje koje predvodi apostolski nuncij u RH mons. Giorgio Lingua započet će u 10 sati.
U sklopu Humanitarne plivačke utrke „ Srcem za male heroje“ u organizaciji JVP Split od Kašjuna do Matejuške plivat će splitska daljinska plivačica Dina Levačića s Leom Ćaletom, policijskom službenicom Postaje aerodromske policije Resnik i izvanrednim profesorom dr. sc. Darkom Hrenom s Odsjeka za Psihologiju Filozofskog fakulteta u Splitu.
Tradicionalna tombula koju će i ovu godinu voditi 'meštar o'tombule' Tonči Banov, održat će se na Rivi s početkom u 17.30 uz nastup mješovite klape Filip Dević. Nakon tombule na Rivi će nastupiti Tamburaški orkestar Folklornog ansambla Jedinstvo Split uz goste iz grada Varaždina – Varaždinski tamburaški orkestar i Klapu HRM Sveti Juraj.
Na koncertu „ Sv. Duje moj“ s početkom u 21 sat nastupit će Klapa Cambi Kaštela, Goran Karan i Grupa Vagabundo te nakon vatrometa predviđenog u 23 sata, Tedi Spalato uz Orkestar Gorana Rukavine.
 
FOTO: Maja Prgomet