Nakon više od godinu dana izbivanja zbog pandemije vraća se TINEL

Nakon više od godinu dana izbivanja zbog pandemije, TINEL se vraća!
U srijedu, 8. lipnja s početkom u 20:00 sati, suorganizatori Udruga TINEL i ICT Županija će na tvrđavi Klis ugostiti mnoga poznata imena sa domaće tech scene.
Pod pokroviteljstvom Općine Klis, novi TINEL će započeti u 20:00 sati kada će program otvoriti sjajni Davor Bruketa, kreativni direktor i suosnivač reklamne agencije Bruketa&Žinić&Grey koji će nesebično pokazati “Fore koje uvijek pale” u svijetu tehnologije i komunikacija. Nakon njegovog izlaganja, na pozornicu stiže nagrađivana predavačica i SEO stručnjakinja Barbara Slade Jagodić koja će pokazati nekoliko provjerenih metoda za uspjeh na digitalnim kanalima u 2022. godini.
 
U posljednjem dijelu programa, 38. po redu TINEL će zatvoriti poznata lica sa domaće IT scene koji će u sklopu panel rasprave “Što sve brine današnje IT firme?” diskutirati o izazovima u poslovanju tehnoloških tvrtki. Na panelici će sudjelovati direktori tvrtki Bornfight, Neuralab, Codeasy i Parklio, a raspravu će moderirati Antonio-Perić-Mažar iz agencije Locastic.
 
Mjesta za TINEL su popunjena, a svi zainteresirani sudionici svoj primjerak su mogli dobiti prijavom putem web stranice https://tinelmeetup.hr.
U slučaju vremenskih neprilika na kliškoj tvrđavi, događaj će biti prebačen na novu lokaciju, zato pratite TINEL društvene kanale za sve nove informacije!