Oboren rekord humanitarne akcije A DI SI TI!?

Održana je  jubilarna, dvadeseta humanitarna akcija A DI SI TI!? koju organizira udruga MoST u sklopu koje se već tradicionalno u mjesecu prosincu prikuplja pomoć za korisnike/ce, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnike/ce. Sva sredstva prikupljena ovogodišnjom akcijom biti će namijenjena korisnicima, uređenju i opremanju prostora i bolesničke sobe u Centru za beskućnike. Na Rivi su na 74 štanda posjetitelji mogli kupiti  nove i rabljene predmete i rukotvorine,a također su mogli izabrati i neku od medicinskih (mjerenje tlaka, šećera i dr.), frizerskih, kozmetičarskih, maserskih, ugostiteljskih usluga te kupiti cvijeće. 

"Sve je bilo danas rekordno, i snaga bure, i broj sudionika, i broj štandova, i broj artikala, i svota ukupno prikupljenih sredstava!
135.784,00 kn!!!!
Hvala vam ljudi, čudo smo kad se udružimo! Hvala ti Splite!" -poručuju iz udruge MoST.


Udruga za promociju kulture mladih "Splitski portal"već tradicionano sa Splitskom.tiramolom sudjeluluje na humanitarnoj akciji udruge MoST A di si ti!? Ako niste bili na u subotu na Rivi, podsjećamo da fotografije s 16. Splitske.tiramole možete kupiti do 27. prosinca u Galeriji fotografija Fotokluba Split i sredstva donirati na poseban račun udruge MoST.

Što sve može "visiti" na Vašem zidu pogledajte u G A L E R I J I.