Održana druga humanitarna biciklijada „Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači!“

Ove je subote, 11. kolovoza, u Park-šumi Marjan održana druga humanitarna biciklijada „Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači!“ pod organizacijskom palicom Kluba mladih Split, a povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih.

Stotinu se Splićanki i Splićana svih dobi odazvalo i doprinijelo akciji za uređenje senzorne sobe Centra. Atmosfera na Marjanu je bila odlična usprkos visokim temperaturama, protiv kojih su se organizatori borili osiguravši piće, hranu i dobru glazbenu podlogu!

Sama biciklijada započela je nakon veselog dočeka korisnika i korisnica Centra, koji su na start došli vozeći se u marjanskom vlakiću. Dio njih sudjelovao je u biciklijadi, dok je ostale čekalo uzbudljivo druženje u Park-šumi.

Oduševljenje djece i mladih iz Centra moglo se napipati pri kraju programa, odnosno tijekom dodjele pehara i zahvalnica svima njima od strane volonterki Kluba mladih.


Organizatori zahvaljuju svim sponzorima, donatorima, partnerima i medijskim pokroviteljima koji su omogućili odličnu realizaciju ovog događaja, a to su: Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split, Savjet mladih Grada Splita, Biciklistički klub Timun, Biciklopopravljaonica Split Popka, Marjanski vlakić, Emanuel travel, Bogdan transport, Caffe bar Dreamers, TROMONT d.o.o., Bontech d.o.o., Dalmacijavino Split & Pipi, Samoborka, Dalmatinski portal, split.com.hr, Studentski.hr, Ultra Split, Radio Sunce Split i Radio Brač.

 

Humanitarna akcija nastavlja se aukcijom fotografija članova/ica Fotokluba Split, koja će se održati u ponedjeljak u 18 h u Klubu mladih (Ruđera Boškovića 20/2), a otvoren je i poseban humanitarni račun na koja sredstva možete uplatiti do 1.9.2018. (IBAN: HR1924020061500064431 - opis plaćanja: donacija za uređenje senzorne sobe u COO Juraj Bonači.)