Pogledajte koja su 24 Društva prijatelja Hajduka osigurala svoje mjesto uz Hajduk „za sva vrimena“

Projekt „Za sva vrimena“ iz dana u dan broji sve više sudionika, a posebno je velik odaziv među Društvima prijatelja Hajduka (DPH) u Hrvatskoj, ali i Europi i svijetu. U posljednjih nekoliko mjeseci svoje mjesto u tematskom parku osigurala su Društva prijatelja Hajduka iz New Yorka, Züricha, Omiša, Brela, Obrovca, Baške Vode i Podgore.

– Ovo je dokaz veličine Hajduka kao kluba, ali i navijača, koji se iz dana u dan uključuju u projekt jer su svjesni da je ovo jedini način da Hajduk ostane naš – za sva vrimena! Nadalje, važno je napomenuti da je za uspjeh projekta, osim grupnih uplata DPH-ova, nužno i osobno uključenje što više članova putem mjesečnih donacija (27, 50, 91 ili 150 kn). Još jednom pozivam navijače da se priključe vojsci donatora koji će sutra s ponosom reći da su sudjelovali u ovoj važnoj etapi života Kluba. – kazao je Tomislav Mikulić iz Našeg Hajduka.

Svi koji se uključe u projekt imat će mogućnost upisati svoje ime uz Hajduk, ali, još važnije, bit će dio generacije koja ima veliku odgovornost i zadatak da Hajduk ostane naš – za sva vrimena!

Popis DPH-ova koji su dosad osigurali svoje mjesto u tematskom parku možete pogledati na poveznici, a donator možete postati putem internetske stranice ili osobnim dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu.