Pokloni mjesto u povijesti Hajduka za Božić

Hajduk živi u svakom navijaču kako u Splitu, tako i na cijeloj planeti i to već gotovo 110 godina. On je neizbrisiva baština grada Splita. Obilježio je posljednje stoljeće povijesti grada, važan je dio njegove sadašnjosti i neizostavan dio budućnosti jer Hajduk živi vječno.

Vječno će živjeti i imena svih onih koji će se naći u parku Za sva vrimena na Poljudu i tako sebe zauvijek upisati kao dio Hajdukove povijesti i povijesti grada Splita.

Svi oni, poput Luke Kaliterne koji ga je osnovao, profesora Barača koji mu je dao ime, Frane Matošića i Bajde Vukasa koji su ga učinili najvećim Klubom te brojnih drugih velikih imena Hajduka dijelit će mjesta s „običnim“ navijačima jer je Hajduk oduvijek to i bio, Klub svojih navijača.

Svi oni navijači koji još nisu osigurali svoje ime u povijesti uz Hajduk imaju priliku to učiniti do 13. prosinca „ubrzanim postupkom“ ili na neki drugi način, a pločicu će kao zahvalu dobiti ispod bora za Božić.

Za sva dodatna pitanja javi se na zasvavrimena@nashajduk.hr, porukom na +385 99 6664569 ili porukom na https://zasvavrimena.nashajduk.hr/.