Posjetite prvi sajam foto opreme u Splitu

U okviru festivala fotografije SPLIT FORMAT, u subotu 9. studenoga od 9 do 21 h  u City Centeru one Split održat će se 1. sajam foto opreme u Splitu, a posjetitelji će  moći razgledati i testirati opremu vodećih svjetskih proizvođača.

Izlagači na sajmu: Prizma foto, Yellow Store Hrvatska, @Fototeh , anigota.hr, Lumis.hr,Solus i Subligo.

U 15 h tvrtka SOLUS organizira radionicu “Portreti s jednim rasvjetnim tijelom”. Na njoj će predavači pokazati kako možete biti kreativni u fotografiranju portreta kad imate samo jedno rasvjetno tijelo na raspolaganju te demonstrirati neka nekonvencionalna i zanimljiva rješenja. Naravno, prilikom trajanja radionice i sajma, moći ćete koristiti dostupne SIGMA objektive (četrdesetak objektiva za Canon, Nikon i Sony fotoaparate) i sami se uvjeriti u njihovu superiornu izvedbu.

Prizma foto na sajam donosi:
- Broncolor rasvjetu SIROS 800 / SIROS 800 L / PARA 133
-SMDV terensku rasvjetu / B500 / A500 / Megabox 160
- Lastolite: pozadina PANORAMIC, HiLite  
- Godox: rasvjeta
- Manfrotto stativi- Sigma objektivi

anigota.hr na sajam dolazi sa Sony, Canon i Panasonic foto opremom - od kojih bi istaknuli Canon EOS R, EOS 90D, EOS M6 II, Panasonic S1/S1r, Sony α-serija i GM objektivi.
Također moći ćete pogledati artikle iz šarolike ponude Joby Gorillapod stativa, SanDisk memorijskih uređaja i odličnih Lowepro torbi/ruksaka.

Yellow Store Hrvatska i Fototeh
Fototeh grupa d.o.o. je ekskluzivni distributer Nikon-a za Hrvatsku.
Na sajmu će predstaviti Nikon Z seriju i aktualne DSLR modele, a ekskluzivno, prvi puta u Hrvatskoj na sajmu će biti predstavljen najnoviji model Nikon Z 50, prvi bez zrcalni aparat DX formata u Z seriji.

Subligo, kao službeni Epsonov distributer, pokazati će dio iz velike palete proizvoda namijenjenih fotografiji.

Posjetitelji će moći testirati superuspješan A3+ model pisača Epson EcoTank L1800, vrhunski i namanji na svijetu pisač A2 formata Epson SureColor P800 te najnoviji photo/office/home office model, apsolutni hit Epson EcoTank L7180.

Uz njih će biti moguće vidjeti u radu najnoviji Epsonov skener namijenjen ekstremno brzom i visokokvalitetnom skeniranju fotografija Epson FastFoto FF-680W.
Printer Epson SureLab D700 možete pronaći i   Studiju Iris u Kaštelima.

Lumis.hr na sajmu predstavlja svoje usluge servisa DSLR i mirrorless fotoaparata, bljeskalica i opreme, a moći ćete od našeg servisera dobiti i savjete u vezi popravaka, održavanja ili čišćenja opreme.
Također, u suradnji sa tvrtkom Solus, Lumis predstavlja novu suradnju i postaje ovlašteno prodajno mjesto za Sigma objektive i opremu, te će se u sklopu toga moći pogledati i isprobati četrdesetak različitih Sigma objektiva za Canon, Nikon i Sony fotoaparate.

Uz to, na sajmu će biti izložena razna fotografska oprema, filteri, stativi i torbe marki Manfrotto, Benro, Marumi, Tenba...
 
Ulaz na sajam je besplatan.