Prikupljanje donacija za akciju A DI SI TI ?! – 18

Osamnaesta po redu promotivno - humanitarna akcija  A DI SI TI ?!  u organizaciji udruge MoSt održat će se 15.12. 2018.(subota) na platou ispred HNK-a Split. 
I ove godine osnovni ciljevi akcije su senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva, promocija solidarnosti i volonterstva, a sav prikupljeni novac iskoristit će se isključivo za opremanje Centra za beskućnice/ke te osobne potrebe korisnica i korisnika. 

Kao i proteklih godina, za akciju, se prikupljaju novi i rabljeni predmeti poput: CD-ova, DVD-ova, igrica, stripova, suvenira, rukotvorina, ukrasa, knjiga, nakita i slično. 

Vaše donacije možete dostaviti u Centar za beskućnike, Gundulićeva 22, (u blizini RK Dobri), radnim danom od 15:00 do 21:00 sat i vikendima od 20:00 do 22:00 sata.
Tijekom jutra, od ponedjeljka do petka, od 9:00 do 14:00 sati vaše donacije možete dostaviti u ured udruge MoSt, Gundulićeva 52 (u blizini ljekarne).

Osamnaesta po redu akcija A di si ti?! ove godine ima posebni značaj jer je tog dana prije punih dvadeset godina registrirana Udruga MoSt.


Na štandovima vas očekuje 48 različitih organizacija, institucija, udruga, škola, klubova, stranaka i poduzetnika koji će ponuditi svoje rukotvorine, usluge te nove i rabljene predmete.
Očekuje vas i zabavni program, prezentacije sportskih klubova, nagradne igre, defile motorista i druga popratna događanja.

Kao i proteklih godina sav prihod od akcije namijenjen je isključivo potrebama korisnica i korisnika Centra za beskućnice/ke, te za potrebe uređenja i opremanja prostora Centra!