Rasprodaja rabljene dječje opreme i igračaka na Rivi

Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj "Sunce" i Udruga "Roda" i ove godine u povodu Dana planeta Zemlja organiziraju zajedničku akciju rasprodaje rabljene dječje opreme i igračaka.

Rasprodaja će se održati u nedjelju, 26. travnja od 10 do 12 sati na Rivi na prostoru "isprid banke".

- Potrošački način života jedan je od ključnih uzroka gomilanja otpada, lošeg stanja u okolišu i iscrpljenih prirodnih resursa. Uvođenjem principa 'smanji i ponovno upotrijebi' u svakodnevni život možemo značajno doprinijeti smanjenju količine stvorenog otpada. Pored toga, cilj rasprodaje je pomoći i kupcima i prodavateljima. Kupci mogu kupiti igračke i opremu po iznimno povoljnim cijenama, a prodavatelji mogu raščistiti svoje ormare i pri tome nešto zaraditi - stoji u pozivu organizatora.

Pozivaju stoga sve zainteresirane građane koji žele sudjelovati u ovoj rasprodaji rabljene opreme i igračaka da se jave od 20. travnja do 24. travnja 2015. na kontakt telefon Udruge Sunce 360-779 od 9-16 sati, ili na e-mail: info@sunce-st.org. Dodatne informacije mogu se dobiti i na:  021 360 779 (Udruga Sunce) ili  098 607 135 (Udruga Roda).